Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- اگر زمان زیادی را صرف استفاده از گوشی هوشمند خود می کنید، دانشمندان فهرستی از 10 راه حل ارائه کرده اند که می تواند به شما در کاهش زمان استفاده از صفحه نمایش کمک کند.

به گزارش سرویس علمی آریا ؛کارشناسان دانشگاه مک گیل در کانادا می گویند تغییرات کوچک و مؤثر می تواند به کاهش اعتیاد به گوشی های هوشمند و مشکلات سلامت روان مانند افسردگی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کارشناسان گزارش دادند که در آزمایش‌ها، افرادی که این استراتژی‌ها را دنبال می‌کردند، زمان تماشای نمایشگر را کاهش دادند، کمتر به تلفن‌های خود اعتیاد داشتند و کیفیت خواب خود را بهبود بخشیدند.

در میان ده استراتژی: تغییر صفحه نمایش گوشی به «مقیاس خاکستری» به طوری که صفحه نمایش سیاه و سفید به نظر برسد، و غیرفعال کردن تشخیص چهره به عنوان راهی برای باز کردن قفل صفحه قرار دارد.

صفحه نمایش سیاه و سفید در مقایسه با رنگ های روشن ارائه شده توسط آیکون های برنامه باعث می شود که نگاه به گوشی های هوشمند کمتر رضایت بخش باشد.

روش مؤثر دیگر استفاده از کامپیوتر به جای گوشی هوشمند برای اتصال به اینترنت و دور نگه داشتن گوشی از اتاق خواب است تا زمانی که قرار است در خواب باشیم وسوسه نشویم آن را برداریم.

نویسندگان این مطالعه هشدار دادند که «استفاده مشکل‌ساز از گوشی‌های هوشمند» در دهه گذشته در سراسر جهان افزایش یافته است.

آنها در مقاله خود که در مجله بین المللی سلامت روان منتشر شده است، می گویند: "ترکیب استراتژی های رفتاری مختلف می تواند مداخله ای عملی و مؤثر برای کاهش استفاده از گوشی های هوشمند باشد، و یافته های ما ممکن است برای سازندگان تلفن و توسعه دهندگان اپلیکیشن های علاقه مند به بهبود رفاه دیجیتال مفید باشد." و اعتیاد

محققان مطالعات قبلی را برای تهیه فهرستی از 10 استراتژی ساده انجام دادند که به آنها "هشدار" گفته می شود. برخی از این استراتژی ها تنظیماتی هستند که می توانند برای iOS و Android فعال شوند، در حالی که برخی دیگر به تعاملات فیزیکی ما با دستگاه های ما مربوط می شوند.

این تیم 10 استراتژی را به‌عنوان ساده‌ترین و احتمالاً مؤثرترین استراتژی‌ها در نزدیکی بالا رتبه‌بندی کرد و شامل : کاهش اعلان‌های غیر ضروری، که می‌تواند استرس را کاهش دهد.

اگرچه ده استراتژی قبلاً از طریق مطالعات قبلی شناسایی شده بودند، محققان دانشگاه مک گیل می خواستند اثربخشی هر کدام را برای خود آزمایش کنند.

آنها بیش از 100 شرکت کننده را برای دنبال کردن یک استراتژی به مدت دو هفته استخدام کردند.

در ابتدا، هر یک از شرکت کنندگان سطوح استفاده از گوشی هوشمند، رفاه و شناخت خود را گزارش کردند. این داده‌ها با یک ارزیابی پیگیری که مدت کوتاهی پس از پایان دوره دو هفته‌ای به پایان رسید، مقایسه شد و نتایج  کاهش «مشکلات استفاده از تلفن هوشمند»، زمان استفاده از صفحه نمایش، و علائم افسردگی و همچنین بهبود کیفیت خواب را نشان داد.

جی اولسون، فوق دکترا،محقق دانشگاه مک گیل و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: «بیشتر شرکت‌کنندگان چهار تا پنج ساعت در روز را با تلفن‌هایشان سپری می‌کردند، و این مداخله حدود یک ساعت در روز این زمان را کاهش داد و گاهی اوقات معادل یک هفته کار تمام وقت در ماه را آزاد می‌کرد.»

کارشناسان دریافتند که شرکت کنندگان به طور کلی گزارش دادند که این زمان آزاد اضافی را صرف مطالعه، سرگرمی یا معاشرت می کنند.

از نظر پایبندی به استراتژی انتخابی خود، شرکت‌کنندگان به احتمال زیاد از اعلان‌های کاهش‌یافته پیروی می‌کردند، اما احتمال کمتری داشت که صفحه نمایش خود را در مقیاس خاکستری نگه دارند یا تلفن خود را در خانه بگذارند.

در اوایل سال جاری، کارشناسان دانشگاه مک گیل از داده‌های جهانی استفاده از گوشی‌های هوشمند نزدیک به 34000 شرکت‌کننده استفاده کردند تا ببینند کدام کشور بدترین رتبه را دارد.

آنها دریافتند که چین، عربستان سعودی و مالزی بالاترین میزان استفاده از گوشی های هوشمند را داشتند، در حالی که آلمان و فرانسه کمترین میزان استفاده را داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گوشی هوشمند استفاده از گوشی های هوشمند دانشگاه مک گیل شرکت کنندگان استراتژی ها صفحه نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید

احتمالاً خیلی از ما از عنکبوت‌ها می‌ترسیم، اما باید بدانید که این همسایگان ترسناک – که عمدتاً در هر جایی یافت می‌شوند – بسیار برای طبیعت مفید هستند. این حشرات همچنین ویژگی‌هایی حیرت‌انگیز دارند و دانشمندان برای قرن‌ها تلاش کرده‌اند تا از رموز مرتبط با این ویژگی‌ها پرده بردارند. در این مقاله برخی از ویژگی‌های خاص عنکبوت را می‌خوانیم.

۱- همه عنکبوت‌ها تار نمی‌سازند

براساس تحقیقات، بیش از چهل هزار نوع عنکبوت در دنیا وجود دارد که تنها نیمی از آن‌ها قادر به ساختن تار هستند. روزانه ۲۵۰ حشره در هر تار به دام می‌افتد. تار تنیده‌شده سرشار از ویتامین K است که به انعقاد خون و توقف خونریزی کمک می‌کند. یونانیان و اهالی روم بوستان از تار عنکبوت برای جلوگیری از خونریزی و پانسمان زخم استفاده می‌کردند.

۲- تار عنکبوت از فولاد قوی‌تر است!

به گزارش دیجیاتو، تار عنکبوت از پنبه سبک‌تر و تا هزار برابر نازک‌تر از یک تار موی انسان است. بااین‌حال، تار از مقاومت بسیار بالایی برخوردار بوده که واقعاً حیرت‌انگیز است. شاید مقایسه تار عنکبوت با فولاد عجیب به‌نظر بیاید، اما جالب است بدانید که اگر فولاد را به‌اندازه تار عنکبوت نازک و سبک کنیم، مقاومتی که از خود نشان می‌دهد کمتر از تار عنکبوت است!

هرچند ممکن است تار به‌اندازه فولاد سخت نباشد، اما استحکام کششی آن در تحمل وزن بیشتر است. مطالعات در دانشگاه «بریستول» نشان داده است که تار عنکبوت پنج برابر قوی‌تر از تار فولادی با همان قطر است.

علاوه‌براین، تار عنکبوت بسیار کشسان است و تا چهار برابر طول اولیه خود کشیده می‌شود – بدون آنکه پاره شود؛ درحالی‌که تار فولادی با همان قطر چنین قابلیتی ندارد.

تار عنکبوت می‌تواند تا دمای منفی چهل درجه نیز استحکام خود را حفظ کند.

محاسبات نشان می‌دهد که یک تار با قطر مداد از چنان استحکامی برخوردار است که می‌تواند یک هواپیمای بویٔینگ ۷۴۷ را بکشد. البته این یک فرضیه بوده و هنوز مورد آزمایش قرار نگرفته است، اما اعداد و ارقام از موفقیت‌آمیز بودن این آزمایش خبر می‌دهند.

۳- عنکبوت‌ها برای هر هدفی یک نوع تار می‌بافند!

برخلاف سایر حشرات که قابلیت تنیدن تنها یک نوع تار را دارند، عنکبوت‌ها می‌توانند انواع مختلفی تار برای اهداف متفاوت تولید کنند. دانشمندان می‌گویند هیچ‌کس هنوز نمی‌داند دقیقاً چند نوع تار عنکبوت وجود دارد، اما محققان چند دسته اصلی برای ساختار تار شناسایی و دسته‌بندی کرده‌اند و باور دارند هر عنکبوت تا هفت نوع مختلف تار می‌سازد.

عنکبوت‌ها مانند کارخانه‌های تولید ابریشم هستند. در داخل بدن آن‌ها، نوعی پروتیٔین به‌صورت مایع در غلظت بالا ذخیره می‌شود و پس از آنکه از بدن عنکبوت به‌منظور تنیدن تار خارج می‌شود، تبدیل به نخ‌های جامد از جنس ابریشم می‌شود.

تارها با اهداف خاصی تنیده می‌شوند. برای مثال، اگر عنکبوت بخواهد حشراتی را جذب کند که بزرگ‌تر هستند، از نوعی ابریشم تولیدشده در بدنش استفاده می‌کند که کشسانی بیشتری دارد.

اگر وجود باکتری یا قارچ در محیط، سلامت ساختار تار را تحت تأثیر قرار دهد، عنکبوت از نوعی پروتیٔین خاص در بدن خود برای تنیدن تار استفاده می‌کند که قابلیت زدودن قارچ و باکتری را با مرطوب نگه‌داشتن تار دارد.

۴- همه قسمت‌های تار چسبنده نیست

ساختار یک تار عنکبوت بزرگ را تصور کنید؛ تارها عمدتاً چندضلعی‌های هم‌مرکز هستند که توسط تارهای کوتاه‌تر به‌هم متصل شده‌اند. عنکبوت‌ها در ساخت هر قسمت از تار عمدتاً از انواع مختلف پروتیٔین در بدن خود استفاده می‌کنند. پس لزومی ندارد که تمام قسمت‌های یک شبکه تار چسبنده باشد.

قمست‌های چسبنده تار از نوعی پروتیٔین در بدن عنکبوت ساخته می‌شود که از چسب‌های پلیمری قوی‌تر هستد.

عنکبوت‌ها عمدتاً مرکز تار را با پروتیٔین‌های نچسب می‌سازند تا خود به‌راحتی در آن ناحیه مرکزی حرکت کنند. اگر عنکبوت نیاز به حرکت روی نواحی چسبنده داشته باشد، روی پنجه‌های پاهای خود راه می‌رود که به تار نمی‌چسبند!

۵- عنکبوت‌ها اغلب هر روز تار خود را جایگزین می‌کنند

بسیاری از عنکبوت‌ها هر روز تار خود را تعویض و با تار جدیدی جایگزین می‌کنند. این کار بسیار انرژی‌بر بوده و گاهی عنکبوت تمام روز را مشغول جایگزینی تار است. هرچه تار بزرگ‌تر باشد، حشرات بیشتری به دام می‌افتند و عنکبوت‌ غذای بیشتری برای خوردن دارد، اما از سویی دیگر، جایگزینی هر روز آن نیز کار دشوارتری است.

۶- عنکبوت‌ها تار خود را مانند گیتار کوک می‌کنند

تار تنیده‌شده نسبت به هر ارتعاشی بسیار حساس است، زیرا عنکبوت به کمک همین ارتعاش از به دام افتادن حشرات در آن به‌عنوان وعده غذایی یا وجود شکارچی‌ها آگاه می‌شود.

دانشمندان در سال‌های اخیر دریافته‌اند که عنکبوت‌ می‌تواند تار را مانند گیتار کوک کند؛ به این معنا که کشش ریسمان‌های ابریشم میان اتصالات آن‌ها در تار را تنظیم کند! اگر تارها محکم شده باشند، ارتعاش کمتری احساس می‌شود. اندام‌های میکروسکوپی که روی پاهای عنکبوت هستند، به او اجازه می‌دهند که ارتعاشات را حتی تا حد نانومتری احساس کند.

این حشرات خارق‌العاده حتی قادرند دلیل آنچه سبب ارتعاش تار شده است، حدس بزنند. نوع ارتعاش به‌وجودآمده اطلاعات ارزشمندی را در اختیار عنکبوت قرار می‌دهد. عنکبوت‌ها خودشان گاهی تار را به ارتعاش درمی‌آورند تا کیفیت آن را بررسی و ارزیابی کنند. اگر کیفیت تار موردتأیید آن‌ها نباشد، تار را جایگزین کرده یا آن را مجدداً کوک می‌کنند.

۷- استحکام تار به نور، دما و رطوبت محیط بستگی دارد

هرچند که تارها بسیار مستحکم و قوی هستند، اما استحکام آن‌ها تحت تأثیر نور، دما و رطوبت محیط متغیر است.

دانشمندان کشف کرده‌اند که نور فرابنفش بر میزان چسبندگی تار تأثیر مستقیم دارد. عنکبوت‌هایی که در نواحی مانند باغ با تابش مستقیم آفتاب زندگی می‌کنند، تارهایی مستحکم‌تر و مقاومت‌تر در برابر تابش خورشید تولید می‌کنند. درعوض، عنکبوت‌های شب‌زی که در شب تار می‌تنند، تارهای نازک‌تری دارند که از مقاومت کمتری برخوردار است.

۸- تنیدن تار تنها برای به دام انداختن حشرات نیست

شاید همه ما تصور کنیم تار عنکبوت برای به دام انداختن حشرات است؛ اما این تنها هدف عنکبوت در تنیدن تار نیست. گونه‌های مختلف عنکبوت با اهداف مختلف تار تولید می‌کنند. برخی با استفاده از تار، محفظه‌های تخم‌مرغ‌شکل می‌سازند تا از آن به‌عنوان پناهگاه برای خود استفاده کنند.

هدف برخی دیگر، جلوگیری از جریان باد است. درواقع عنکبوت تار می‌سازد تا سرعت باد را در محل زندگی کوچک خود کاهش دهد.

درنهایت گونه‌هایی از عنکبوت نیز هستند که از تار خود همانند نردبان استفاده کرده و مهاجرت می‌کنند. آن‌ها تار می‌سازند تا روی آن حرکت کرده و به نقاطی دیگر بروند.

۹- برخی عنکبوت‌ها آبشش دارند!

گونه خاصی عنکبوت در اروپا و آسیا وجود دارد که تمام عمر خود را زیر آب می‌گذراند. این گونه خاص در زیر آب تارهایی می‌سازد که به گیاهان آبزی وصل می‌شود و تا سطح آب ادامه پیدا می‌کند. 

عنکبوت روی این تارها حرکت کرده، خود را به سطح آب می‌رساند و قسمت توپی‌مانند پشت خود را از آب بیرون می‌آورد تا حباب‌های هوا را میان موهای ریز بدن خود جمع کند و پس از آنکه به درون آب بازگشت، از آن برای نفس‌کشیدن استفاده کند.

دانشمندان اخیراً دریافته‌اند که این گونه خاص می‌تواند اکسیژن موجود در آب را نیز جذب کند. پس آن‌ها به‌نوعی آبشش دارند و با استفاده از این روش می‌توانند برای یک روز کامل درون آب بمانند.

۱۰- حشرات خودشان به‌سمت تار جذب می‌شوند

تاری که عنکبوت تهیه می‌کند، در نور فرابنفش بسیار درخشان و زیباست. اکثر حشراتی که عنکبوت آن‌ها را می‌بلعد نیز قادرند نور فرابنفش را ببینند و به‌سمت آن جذب شوند.

پس حشرات خودشان به‌سمت تار می‌آیند و در آن به دام می‌افتند. این یک توانایی خارق‌العاده است که عنکبوت تنها با تنیدن تار حشرات موردنظر خود را به‌سمت خانه‌اش می‌کشد اما بااین‌حال، برای خود عنکبوت نیز خطرناک است. هرچه تار بزرگ‌تر باشد، درخشش آن در فرابنفش بیشتر بوده و احتمال آن که خود عنکبوت توسط شکارچی‌هایش بلعیده شود نیز بیشتر است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • به یک دلیل از جواد نکونام خیلی خوشم آمد
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • عاموس گلعاد: سنوار برای ما شروط تعیین می کند
  • استراتژی جدید: نقشه بایرن برای مربیان معروف!
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • جنگ کریدورها، موقعیت و فرصت ویژه ایران
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند