Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رسانه کليک – در اين مطلب قصد داريم به معرفي پنج مورد از مشکلات گوشي OnePlus 5 بپردازيم و راه حل هايي براي برطرف کردن آن ها نيز بيان کنيم.
همانطور که مي دانيد مدتي است که از عرضه گوشي OnePlus 5 مي گذرد و اين گوشي مقرون به صرفه با امکانات مناسب توانسته است به عنوان يک گوشي پرچمدار توجه افراد زيادي را به خود جلب کند؛ اما اين گوشي هم همانند بسياري از گوشي هاي ديگر در کنار مزاياي خود، معايب و مشکلاتي نيز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از معايب اصلي اين گوشي مي توان به عملکرد نه چندان خوب اين گوشي در آزمايشات مرتبط مقاومت آن در برابر آب اشاره کرد. کاربران اين گوشي پس از گذشت مدت کوتاهي از عرضه آن، متوجه مشکلات آن شده اند و برخي از اين مشکلات در سايت ها و انجمن هاي مختلف مطرح شده است. ما در ادامه به بيان پنج مورد از اين مشکلات مي پردازيم که از کم اهميت ترين به پر اهميت ترين دسته بندي شده اند. در ادامه با ما همراه باشد.
تاثير عجيب اسکرول کردن بر روي صفحه نمايشگاهي اوقات کاربران اين گوشي پس از اسکرول کردن بر روي صفحه نمايش آن با مشکل عجيبي مواجه مي شوند و احساس مي کنند که صفحه نمايش کشيده شده است! اگر صاحب اين گوشي هستيد و با چنين مشکلي مواجه شده ايد، بايد بدانيد که نه چشم هاي شما مشکل پيدا کرده اند و نه توهم است! تعداد کمي از گوشي هاي OnePlus 5 با اين مشکل مواجه هستند و اين موضوع در برخي از انجمن ها و سايت ها نيز مطرح شده است.
توضيح رسمي شرکت OnePlusمسئولين امر شرکت OnePlus اذعان کرده اند که اين مشکل يک اتفاق طبيعي است و کاربران نبايد نگران اين موضوع باشند. مسئولان شرکت OnePlus اذعان کرده اند که در گوشي OnePlus 5 نيز همانند ساير گوشي هاي اين شرکت، از قطعات با کيفيتي استفاده شده است که شامل صفحه نمايش AMOLED نيز مي شود. طبق گفته مسئولان شرکت، اين اتفاق يک تاثير بصري کاملا طبيعي است و فقط تعداد بسيار کمي از کاربران متوجه اين موضوع مي شوند و هيچ تفاوتي بين صفحه نمايش هاي استفاده شده در اين گوشي وجود ندارد.
توضيح ديگري که در رابطه با اين موضوع ارائه شده است اين است که صفحه نمايش اين گوشي در مقايسه با OnePlus 3 برعکس است و اين موضوع عملکرد صفحه نمايش را تحت تاثير قرار داده است و باعث شده است پس از اسکرول کردن نيز يک سري تغييرات بصري در آن ايجاد شود.
راه حل هاممکن است شرکت OnePlus براي اينکه اين موضوع کمتر به چشم بخورد، آپديتي براي اين گوشي منتشر کند؛ اما با توجه به بيانيه اين شرکت که اخيرا منتشر شده است، مي توان گفت که ظاهرا شرکت سازنده برنامه اي براي برطرف کردن اين مشکل ندارد. البته در صورتي که شکايت کاربران در رابطه با اين مشکل زياد شود، ممکن است شرکت سازنده چاره اي براي اين مشکل بينديشد.
لرزش گوشي در حين مکالمه با ديگرانيکي ديگر از مشکلات اين گوشي لرزش آن و فعال شدن ويبره آن در هنگام مکالمه با ديگران است. اين مشکل هنگامي که گوشي نزديک گوش شما باشد، آزار دهنده است و گاهي اوقات مي تواند باعث مختل شدن مکالمه شما با ديگران شود.
راه حل هادر نسخه 4٫5٫5 سيستم عامل OxygenOS قابليت تنظيم ويبره گوشي و کاهش آن در هنگام دريافت تماس ها وجود دارد. اگر چه اين راه حل نمي تواند مشکل فوق الذکر را به طور کامل برطرف کند، اما حداقل با استفاده از اين روش مي توانيد ميزان ويبره گوشي در هنگام مکالمه را کاهش دهيد. براي تنظيم ميزان ويبره در گوشي OnePlus 5 پس به مراجعه به تنظيمات گوشي، ابتدا وارد بخش Sound and vibration شويد و سپس در بخش Vibration Intensity ميزان ويبره گوشي را کاهش دهيد.
عده اي از کاربران اذعان کرده اند که از پس از اينکه ويژگي Double tap to wake (دو بار ضربه زدن بر روي صفحه نمايش براي خارج کردن گوشي از حالت استندباي) را غيرفعال کرده اند، اين مشکل برطرف شده است. براي غيرفعال کردن اين ويژگي به بخش Gestures در تنظيمات گوشي مراجعه کرده و اين ويژگي را غير فعال کنيد.
ممکن است اين مشکل مربوط به يک اپليکيشن باشد، براي اطمينان از اين موضوع، هنگامي که گوشي در حالت استندباي قرار دارد، با فردي تماس بگيريد. چنانچه در حين مکالمه با مشکلي مواجه نشديد، مشکل مربوط به يکي از اپليکيشن ها است.
براي راه اندازي گوشي در حالت Safe Mode مراحل زير را دنبال کنيد:
ابتدا دکمه پاور را نگه داريد تا منوي پاور ظاهر شود، سپس آنقدر انگشت خود را روي گزينه power off نگه داريد تا پيامي ظاهر شود، سپس گزينه OK در پيام را لمس کنيد تا گوشي ريست شود و دوباره در حالت Safe Mode راه اندازي شود. زماني که گوشي در حالت Safe Mode راه اندازي شود، عبارت Safe Mode در زير آن نوشته مي شود. در صورتي که در حالت Safe Mode مشخص نشد که مشکل مربوط به کدام يک از اپليکيشن ها است، گوشي را ريست فکتوري کنيد. براي ريست فکتوري کردن گوشي بايد مسير Settings > Backup & Reset > Factory Data Reset > Reset Phone > Erase Everything را دنبال کنيد. قبل از ريست کردن گوشي از تمام اطلاعات خود فايل پشتيباني تهيه کنيد.
پس از ريست فکتوري کردن گوشي مي توانيد کارت حافظه گوشي خود را نيز پاک کنيد.
چنانچه هيچ يک از راه حل هاي ذکر شده نتوانست مشکل را برطرف کند، بايد از خدمات پس از فروش شرکت OnePlus استفاده کنيد.
شناسايي نشدن گوشي توسط کامپيوترمعمولا وقتي که گوشي به کامپيوتر متصل مي شود، کامپيوتر سريعا تشخيص مي دهد که گوشي به آن متصل شده است؛ اما متأسفانه در مورد تعداد بسيار زيادي از گوشي هاي OnePlus 5 اين چنين نيست. در ادامه چندين راه حل براي برطرف کردن اين مشکل بيان خواهيم کرد.
راه حل رسمييکي از راه حل هايي که به احتمال زياد مي تواند اين مشکل را برطرف کند، استفاده از نسخه 4٫5٫5 سيستم عامل OxygenOS است؛ زيرا در اين نسخه اين مشکل برطرف شده است. فقط بايد قبل از شروع به روز رساني گوشي، ويژگي USB debugging را غيرفعال کنيد.
ساير راه حل هايکي از راه حل هاي ديگر برطرف کردن اين مشکل، فعال کردن ويژگي  USB debugging است. براي انجام اين کار پس از مراجعه به تنظيمات گوشي و مراجعه به بخش About Phone، شماره اي تحت عنوان Build Number را پيدا کنيد و هفت بار بر روي آن ضربه بزنيد. سپس بخش جديدي به نام Developer Options در منوي تنظيمات گوشي ظاهر مي شود که مي توانيد با ورود به آن ويژگي USB debugging را غيرفعال کنيد.
راه حل ديگري که برخي ار کاربران آن را مطرح کرده اند، تغيير حالت اتصال يا Connectivity Mode از charging به MPT Transfer File است.
مشکل اتصال شبکه واي فايتقريبا همه گوشي هاي جديد دچار اين مشکل هستند و OnePlus 5 نيز از اين قائده مستثني نيست. در اغلب موارد اتصال واي فاي اين گوشي پايدار نيست و گاهي اوقات هم واي فاي گوشي دائما قطع و وصل مي شود. روش هايي براي برطرف کردن اين مشکل وجود دارد که چند مورد از آن ها را بيان خواهيم کرد.
راه حل هابهترين راه حل استفاده از نسخه 4٫5٫5 سيستم عامل OxygenOS است. استفاده از اين نسخه سيستم عامل OnePlus 5 باعث بهبود ثبات اتصال واي فاي گوشي مي شود و مشکل اتصال ضعيف را برطرف مي کند.
چنانچه استفاده از نسخه 4٫5٫5 سيستم عامل OxygenOS مشکل را برطرف نکرد، مي توانيد مشکل خود را در انجمن اختصاصي شرکت OnePlus مطرح کنيد تا در آينده راه حل هايي براي برطرف کردن اين مشکل مطرح شود.
فعال و غيرفعال کردن حالت پرواز گوشي نيز مي تواند باعث ثبات اتصال واي فاي گوشي شود. البته ممکن است اين روش تنها گاهي اوقات بتواند مشکل را برطرف کند.
گوشي خود را ريست کنيد و مودم را نيز يک بار خاموش و روشن کنيد و دوباره براي وصل کردن فاي واي گوشي خود تلاش کنيد.
گوشي خود را در حالت Safe Mode راه اندازي کنيد. چنانچه اتصال واي فاي هيچ مشکلي نداشت، مشکل مربوط به يکي از اپليکيشن ها است. براي برطرف کردن اين مشکل مي توانيد تک تک اپليکيشن ها را حذف کنيد و واي فاي گوشي را امتحان کنيد و يا گوشي را ريست فکتوري کنيد تا همه اپليکيشن ها حذف شوند و پس از ريست فکتوري شدن گوشي دوباره واي فاي آن را امتحان کنيد.
خاموش شدن مکرر گوشييکي از مشکلاتي که برخي از کاربران اين گوشي با آن مواجه هستند، خاموش شدن مکرر گوشي است. اين مشکل هم در هنگام استفاده از گوشي و هم زماني که گوشي در حالت استندباي است، رخ دهد. قطعا اين مشکل مربوط به نسخه 4٫5٫5 سيستم عامل OxygenOS نيست؛ زيرا کاربران قبل از انتشار اين نسخه هم با اين مشکل مواجه بوده اند.
راه حل هاچنانچه در هنگام استفاده از اپليکيشن خاصي اين اتفاق رخ داد، مطمئن شويد که آن اپليکيشن مشکلي ندارد و يا آن را حذف کنيد.
گوشي خود را در حالت Safe Mode راه اندازي کنيد. چنانچه اين اتفاق رخ نداد، مشکل مربوط به يکي از اپليکيشن ها است.
گوشي خود را ريست فکتوري کنيد.
ممکن است اين مشکل يک مشکل سخت افزاري باشد. در اين صورت گوشي خود را بايد به مراکز خدمات پس از فروش OnePlus ببريد.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۲۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی

یک رسانه عبری زبان فاش کرد نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه به بیماری‌های مرموزی مبتلا شده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی از بیمارهایی خبر داد که نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه دچار آن شده و پزشکان برای تشخیص علت و تجویز دارو برای آن دچار مشکل شده‌اند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نظامیان بازگشته از جنگ‌ و درگیری در نوار غزه دچار مشکلات جسمی ‌شده‌اند که پزشکان از تشخیص و به تبع آن تجویز معالجه برای آن دچار مشکل شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است، نظامیان مذکور که اکثر زخمی‌های جنگ در نوار غزه هم هستند و در مراکز توانبخشی بستری می‌باشند از مشکلات جسمی و روحی شدیدی رنج برده و حتی برخی از آنها به دلیل شدت مشکلات قدرت تکلم طبیعی خود را هم از دست داده‌اند.

این رسانه تاکید کرد، جراحات وارد شده به این نظامیان در نوار غزه قدرت تکلم، شنوایی، خوردن و نوشیدن صحیح را از آنها گرفته است.

نری بالید، کارشناس گفتار درمانی در بیمارستان توانبخشی ایخلوف در این رابطه گفت: برخی از نقاط ضعف در این افراد به وجود آمده است که اگر نتوانیم به راه حلی برای معالجه آن برسیم، تا سالیان درازی همراه آنها باقی خواهد ماند.

او گفت: شماری از نظامیان زخمی  با ضعف شدید شنوایی به اینجا منتقل شده‌اند، این مسئله از طریق وزوز گوش یا نوعی حساسیت نسبت به سر و صدای بالا یا دشواری در فهم سخنان طرف مقابل در صورت وجود هیاهو نمایان می‌شود.

این در حالی است که برخی دیگر هم با مشکل شنیدن صحیح صدا مشکل هستند و تارهای صوتی شماری از آنها آسیب جدی دیده است.

این کارشناس در عین حال اعتراف کرد: در بسیاری از موارد نظامیان آسیب‌های شدیدتری هم دیده‌اند اما ما قادر به کشف فوری آنها نبوده و بعد از چند هفته یا چند ماه متوجه آن می‌شویم، یکی از این موارد ناتوانی آنها در صحبت کردن طولانی با صدای بلند است، چنین مواردی نمی‌تواند در تست‌های استاندارد اولیه انجام گرفته از آنها مشخص شود.

مشکل دیگر موجود ناتوانی نظامیان بازگشته از نوار غزه ، یادآوری واژه‌ها یا نام اشخاص است، همچنین آنها مشکلاتی در بازگو کردن دقیق کلمات در زمانی که می‌خواهند در مورد مسئله‌ای سخن بگویند مواجه می‌شوند.

متخصص مذکور معتقد است، شاید مجروحیت‌های جسمی آشکار به مرور زمان بهبود پیدا کنند اما این نوع مشکلات که به شکل فیزیکی قابل تشخیص نیستند کیفیت زندگی این نظامیان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد زیرا آنها می‌بینند که توانایی برقراری ارتباط با دیگران حتی بکارگیری تلفن را ندارند.

21 درصد از نظامیان اسرائیلی تحت درمان روانی قرار گرفته‌اند

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • تاثیر عجیب بد جویدن غذا روی زیبایی صورت
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود